8 راهکار کلیدی برای کاهش وابستگی فرزند از موسیقیهای کرهای کیپاپ
7 اردیبهشت 1402 1402-02-07 15:468 راهکار کلیدی برای کاهش وابستگی فرزند از موسیقیهای کرهای کیپاپ
8 راهکار کلیدی برای کاهش وابستگی فرزند از موسیقیهای کرهای کیپاپ
برای پرداخت به راهکارها ابتدا باید یک قدم به عقب برگردیم تا بتوانیم این قضیه را از ریشه بررسی کنیم و این سوال را از خودمان بپرسیم که چه چیزهایی باعث شده تا فرزند ما از کی پاپ به صورت افراطی طرفداری کند و شخصیت های آن را مانند بت بپرستد؟
نمیشود از نقش جامعه و مدرسه غافل شد، اما مهمترین دلیل، به محیط خانواده برمیگردد. در خانهای که سرزنش، نصیحت، دعوا، پرخاش، چالش و درگیری و اعصاب خوردی زیاد است، طبیعی است که فرزند به این نوع موسیقی ها برای آرامش روح و روانش «پناه» آورد. «پس اولین راهکار، کاهش این تنش ها و تزریق آرامش در خانواده است.»
راهکار دوم: وقتی فرزند در خانواده دچار خلأ عاطفه و خلأ توجه است به دنبال راهی است تا این خلا را در خود جبران و ارضا کند؛ پس پدر و مادر باید وقت بیشتری برای فرزند خود بگذارند و در طول شبانه روز به او عشق بورزند و ظرف محبت و عاطفه فرزندشان را لبریز کنند. همچنین باید به فرزندان خود توجه کنید و مدام خودتان را در خانه مشغول کار و گوشی نکنید.
راهکار سوم: پدر و مادرها باید نسبت به تربیت اصولی و همچنین تربیت رسانه ای فرزندان خود اطلاعات کسب کنند و تربیت درست را در عصر رسانه پیادهسازی کنند. معمولا زمانی که والدین مسیر تربیتی فرزند را درست طی نمی کنند، فرزندشان به این سمت و سو ها کشیده می شود.
راهکار چهارم: به رشد استعدادهای فرزندتان توجه داشته باشید و سعی کنید این استعدادها را در مسیر خودش قرار دهید تا شناسایی و شکوفا شوند. همچنین خیلی مهم است که در راستای علایق و سلایق آنها، اقدام به شکوفا سازی استعدادهای آنها کنید. توجه به استعداد فرزند و رشد آن، جلوی بحران هویت فرزند را می گیرد.
راهکار پنجم: از تکنیک جایگزین سازی استفاده کنید: مانند کودک دو ساله ای که خودکار پدر را در دست دارد و پدر میخواهد خودکار را از او بگیرد، حال برای آنکه کودک گریه نکند، پدر جسم جذاب دیگری را به دست کودک میدهد و خودکار را از دست دیگرش میگیرد. وقت فرزند خود را در طول شبانه روز تا جایی که میتوانید پر کنید ، آنهم در راستای کشف استعدادهایش
راهکار ششم: در این مسیر پدر و مادر باید صبر و استقامت داشته باشند و بدانند که فرزندشان یک شبه و دو شبه عاشق این موسیقی ها نشده، بلکه ماهها و سالها زمان برده است، پس برای درمان هم باید صبر و حوصله به خرج داد.
راهکار هفتم: تا جایی که می توانید به فرزندان خود «هویت» ببخشید و به آنها انگیزه بدهید؛ سعی کنید زمانی که آنها حضور دارند از مشکلات و گرفتاری ها صحبت نکنید زیرا در ذهن آنها تاثیر منفی میگذارد. همچنین به فرزندان خود سرکوفت نزنید و آنها را جلوی کسی تخریب نکنید، زیرا این عمل شخصیت آنها را ضعیف میکند و به مرور هویت شان را زیر سوال میبرد.
فرزند برای اینکه هویت خود را پیدا کند و بداند که چه کسی است و برای چه در دنیا زندگی می کند و قرار است به کجا برود و چگونه انسان تاثیرگذاری روی زمین باشد، به کمک شما نیاز دارد.
راهکار هشتم: از خداوند متعال برای هدایت فرزندتان کمک بگیرید و بدانید که او قادر و توانای مطلق است.(مطمئن باشید کمکتون میکنه)
در پناه خدای یکتا؛ یاعلی
نوشته شده توسط یوسف برادران مهر